facebook 20  instagram 20

Александар Илић је представник на овогодишњем Fall for Dance North

Александар Илић уметнички директор БЕЛЕФ фестивала на позив уметничког директора Ибрахимоф Илтера је представник из Србије на овогодишњем V интернационалном плесном фестивалу Fall for Dance North који се одржава од 3. до 6. октобра ове године у Торонту (Канада).
Током пет година постојања овог фестивала представњено је 44 плесне компаније са учешћем 348 играча и 177 музичара, од чега је премијерно изведено 9 оригиналних продукција у оквиру фестивала. Ове године публици ће бити представљено 24 одабране продукције из Канаде, Европе и са Новог Зеланда.

 

И овогодишњи фестивал је окупио најзначајније продуценте и уметничке директоре фестивала, кореографе, играче, представнике плесних академија и стручњаке из области уметничке игре широм света.
Александар Илић у оквиру округлог стола на тему вискошколског образовања у области уметничке представиће Институт за уметничку игру из Београда, а у одабиру програма за 29. БЕЛЕФ фестивал размотриће могућности гостовања две плесне представе које је селектовао на фестивалу у Торонту.

cebef logo cir

ЦЕБЕФ припрема и реализује филмске, музичке и мултимедијалне амбијенталне фестивале са вишедеценијском традицијом.

Оснивач

grb-bg-cir

Контакт


Адреса : Светогорска бб
11000 Београд
Србија
Телефон: +381 11 4039182
Email : info@cebef.rs

Програм - pdf

.program 2019